Unieke produkten
Veel van de Kussencompany-producten worden gemaakt van hergebruikte materialen, vaak met de hand, waardoor de producten uniek zijn. U zal een sterk gelijkend product ontvangen, maar meestal niet een identiek product.

Prijzen
Prijzen en omschrijvingen op kussencompany worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan De Kussencompany niet verantwoordelijk worden gesteld. De Kussencompany behoudt zich te allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op De Kussencompany genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% btw, en exclusief verzendkosten.

Bijdrage aan de verzendkosten
Verzending binnen Nederland: Uw bijdrage aan de verzendkosten bedraagt €5,95. Verzending naar België en Duitsland: Uw bijdrage aan de verzendkosten bedraagt €6,95. Vanaf een bestelling van €50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Verzending via over het algemeen DHL.
De Kussencompany zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender: DHL. De Kussencompany is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Garantie
U heeft recht op een deugdelijk product, De Kussencompany informeert u op de site kussencompany over de kwaliteit en eigenschappen van het product. Veel van de producten van De Kussencompany zijn gemaakt van hergebruikte of gerecyclede materialen, waarbij het soms moeilijk is aan te geven wat de mate van kwaliteit is. De wettelijke garantie houdt in, dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten, ook qua levensduur. Deze wettelijke regel is vastgelegd in boek 7 van het Burgerlijk Wetboek. Als een bij De Kussencompany aangeschaft product een duidelijk gebrek vertoont, heeft u een wettelijke termijn van 6 maanden om het product te retourneren. Een dergelijk gebrek moet binnen twee maanden na datum aankoop gemeld worden, neem daarvoor contact met ons op via info@kussencompany.nl en dan zoeken we een passende oplossing.

Copyright
Niets van deze website mag worden gekopieerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan De Kussencompany. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan De Kussencompany. Zonder schriftelijke toestemming van De Kussencompany is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.

Wij accepteren:

Copyright © 2021 Kussencompany.be

Website door Manieu.nl